17 oktober: Nederlandse speech wedstrijden

ToastmastersDCFC15 mail-784pMoeten speeches altijd saai zijn? Wat is er nou leuker dan een goede speech die je lekker laat lachen? Niks toch!

Humoristisch spreken is een kunst op zich, en ook dat willen wij Toastmasters ons eigen maken. En daarom meten we ons een keer per jaar met elkaar om te zien wie er wint met humor, op club, regio, lands- en districtsniveau. In iedere ronde worden de sprekers beter en beter, en de speeches scherper en sterker.

We doen precies hetzelfde voor improvisatiespreken, waarbij we instantaan in een scherpe speech van een minuut of twee proberen een antwoord te geven op vaak een onmogelijke vraag. Iedere spreker krijgt dezelfde vraag, en toch zijn de speeches heel verschillend. Wat zou jij gezegd hebben?

Schedule4Op 17 oktober strijden de beste sprekers van de zes Nederlandse regio’s met elkaar in Utrecht, in Nederlandstalige en Engelstalige wedstrijden op hoog niveau.

We organiseren ook workshops over speechen, parallel aan de wedstrijden, dus als je geen Engels spreekt – geen probleem, er is een Nederlandstalige workshop.

Comments are closed.