Bent u bang om te spreken in het openbaar?

Publiek tijdens een bijeenkomst

Wilt u dat uw ideeën beter worden gehoord? Vindt u het moeilijk om het woord te voeren op bijeenkomsten waaraan u deelneemt? Wilt u beter kunnen spreken in het openbaar? Vindt u het lastig de rol van voorzitter te vervullen? Wilt u beter leren communiceren op een vrolijke en vriendelijke manier?

Gefeliciteerd – u zette uw eerste stap om een betere spreker en leider te worden! Toastmasters International, opgericht in 1924, wordt beschouwd als toonaangevende non-profitorganisatie geheel gericht op het verbeteren van communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Goed kunnen communiceren en uitblinken in het spreken in het openbaar worden als onmisbare vaardigheden van moderne leiders beschouwd. En iedereen is op zijn beurt een leider. Als professional bij uw klant, leider van een team of bedrijf, als vrijwilliger in het bestuur van uw vereniging. In bijna negentig jaar ontwikkelde Toastmasters een methode die miljoenen mensen met succes heeft geholpen beter te spreken in het openbaar en de onmisbare vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen die leiders nodig hebben. Als lid krijgt u de beschikking over alle materialen en ondersteuning die u nodig heeft.

Toastmasters helpt met een wereldwijd netwerk van clubs bijna 280.000 mensen effectiever te communiceren, beter te spreken in het openbaar en het zelfvertrouwen te krijgen om anderen te leiden. Waarom zou u duizenden euro’s betalen voor een seminar of een presentatietraining wanneer u voor een fractie van die kosten lid kunt worden van een Toastmastersclub waar u nog veel plezier zult beleven ook? Er is waarschijnlijk ook een Toastmastersclub bij u in de buurt.

Comments are closed.