Toastmasters; het kan in Almere!

Almere Toastmasters

Almere Toastmasters is een club waar u beter kunt leren spreken in het openbaar, beter kunt leren presenteren en uw spreekangst leert overwinnen. Met een geleidelijke, stapsgewijze opbouw vergroot u op een prettige wijze uw zelfvertrouwen en krijgt u steeds meer plezier in presenteren. Clubleden coachen elkaar en u leert veel over leiderschap en leidinggeven. In september 2012 is de club begonnen in Almere.

Wij zijn een gemotiveerde groep mensen met een open en gastvrije sfeer, waar leden elkaar stimuleren om steeds beter te worden. De club is een mooie mix van ervaren en beginnende sprekers. De leden hebben ook een zeer diverse achtergrond, van marketing- en communicatieprofessionals, docenten en ICT’ers tot zorgverleners, zowel zelfstandigen en werknemers als werkzoekenden.

Iedere tweede en vierde woensdag van de maand komen we bijeen. Gasten zijn steeds zeer enthousiast en prijzen de gastvrije, prettige én stimulerende sfeer en het hoge niveau van de presentaties. Wij ontvangen u graag als gast.

  • Nederlandstalige Toastmasterclub
  • Bijeenkomsten iedere 2e en 4e woensdag van de maand
  • De avonden beginnen om 20:00 en duren tot 22:00; na afloop nabeschouwing met een drankje aan de bar. Als u voor het eerst komt, stellen we het op prijs dat u er om 19:45 bent, dan kunnen we de avond even met u doornemen.
  • Locatie: Restaurant Tang Dynastie Sumatraweg 2 1335 JM Almere
  • Clubwebsite: http://almere-toastmasters.tmclub.eu
  • Vul het onderstaande formulier in voor een uitnodiging. U kunt rekenen op een warme ontvangst.

Meer informatie en de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten kunt u vinden op het ledenportal Easy-Speak van Almere Toastmasters. U kunt zich daar ook registreren en aanmelden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingscode invoeren (verplicht)

captcha