Amsterdamse Brugman Club

Hier wordt je het A-B-C van het speechen bijgebracht en als je wil, ook het X-Y-Z

ABC website FB

Voor serieus werken aan je communicatie in een inspirerende, prettige omgeving in Amsterdam-Oost ben je bij deze club aan het juiste adres. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten krijg je volop gelegenheid om te oefenen met spreken, evalueren en improviseren voor de groep. De diversiteit aan leden, vanuit allerlei leeftijden en beroepen, biedt een mooi klankbord voor het toetsen van je vorderingen.

contest participants

Deze club staat voor stapsgewijs, consequent werken aan presentatie en spreekvaardigheid  volgens het  Toastmasters concept. Een vriendelijke, ontspannen sfeer,  constructieve feedback en gezellig naborrelen staan daarbij hoog in het vaandel. De club biedt méér dan het Toastmasters programma alleen. Regelmatig worden workshops georganiseerd, waarbij nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling worden opgezocht. Tijdens de clubwedstrijden de kans om op een heus theater podium je spreekvaardigheid te etaleren.

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van de Amsterdamse Brugman Club. Omdat het materiaal uit Amerika komt, moet je wel de Engelse taal voldoende beheersen om de materie te begrijpen. Iedereen heeft baat bij Toastmasters, zowel beginnende als gevorderde sprekers kunnen hun vaardigheden verbeteren.

FB photo 160x160 copy

  • Nederlandstalige club
  • Op de 1e, 3e en 5e vrijdag van de maand
  • Van 19:30 uur tot 21:30 uur. Daarna praten en borrelen we gezellig nog wat na.
  • Het Stayokay Zeeburg, Timorplein 21, 1094 CC Amsterdam
  • Je mag op onze administratiewebsite een gebruikersnaam aanmaken en je registreren voor een volgende clubbijeenkomst: http://abc.tmclub.eu/

Gasten zijn van harte welkom om een avond bij te wonen. Kom gerust eens langs om te proeven van de sfeer waarin wij met elkaar onze spreek- en leiderschapsvaardigheden oefenen. Het is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt.

Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

Management training

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Security-code (required)

captcha