Sprekers

Spreken in het openbaar: verbeter je spreekvaardigheid op een plezierige wijze. De Sprekers is een actieve club van mensen die hun spreekvaardigheid willen verbeteren en hun schroom om voor een groep te spreken willen overwinnen.
Spreken in het openbaar is voor veel mensen een zenuwslopende onderneming. Toch merken leden van De Sprekers dat een speech houden beter, gemakkelijker en meer ontspannen gaat naarmate je het vaker doet.

Dat is precies wat we bij De Sprekers in Amsterdam doen. Tweemaal per maand komen we in een groep van zo’n 20 mensen bij elkaar. Tijdens zo’n bijeenkomst worden zowel voorbereide als geïmproviseerde speeches gehouden en krijgen sprekers meteen feedback van anderen. Deze ontspannen, veilige omgeving is een uitstekende basis om je stapsgewijs te oefenen in het houden van een goed gestructureerde, heldere, levendige toespraak of presentatie. Lees ook leden van onze club vertellen over Toastmasters.

Heb je interesse, kom dan eens langs als gast! Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend mee te maken hoe het unieke concept van Toastmasters in de praktijk werkt. Deze methode wordt wereldwijd toegepast in 12.000 clubs in 106 landen. De Sprekers is Nederlandstalig.

  • Nederlandstalige club
  • Bijeenkomsten iedere 2e en 4e  dinsdag van de maand
  • Van 20.00 uur tot 22:00 uur
  • StayOkay Zeeburg, Timorplein 21, Amsterdam
  • Meer informatie: http://desprekers.tmclub.eu/

Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingscode invoeren (verplicht)

captcha