Toastmasters Eindhoven

Toastmasters Eindhoven is een Nederlandstalige club. Clubs houden bijeenkomsten volgens de Toastmasters-methodiek. Kom gewoon is kijken bij zo’n avond, dan krijg je een duidelijk beeld van de ongedwongen en veilige sfeer die bij Toastmastersclubs zo gebruikelijk is.

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van de Toastmasters Eindhoven. Omdat het materiaal uit Amerika komt, moet je wel de Engelse taal voldoende beheersen om de materie te begrijpen. Iedereen heeft baat bij Toastmasters, zowel beginnende als gevorderde sprekers kunnen hun vaardigheden verbeteren.

De club biedt een onder­steunende omgeving, waarin je jezelf stap voor stap kunt verbeteren door oefening en door de feedback die je krijgt. Helder materiaal helpt je bij de voorbereiding en onderlinge evaluatie. Door deel te nemen aan de club leer je bovendien interessante mensen kennen met heel diverse achtergronden.


We hanteren het gildeconcept bij het leerproces van onze leden. Ervaren leden begeleiden de beginners, zodat iedereen steeds weer bijleert. En door het samen te doen wordt het makkelijker en leuker. Kortom: wees welkom om een keer te komen kijken bij onze club!

Bijeenkomsten vinden tweewekelijks op maandagavond (van de oneven weeknummers) plaats in een zaal op de High Tech Campus in Eindhoven (zie onder Location). De bijeenkomst start om 20.15 uur en duurt tot 22.15 uur. Daarna praten en borrelen we gezellig nog wat na.

Gasten zijn van harte welkom om een avond bij te wonen. Kom gerust eens langs om te proeven van de sfeer waarin wij met elkaar onze spreek- en leiderschapsvaardigheden oefenen. Het is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt.

Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Security-code (required)

captcha