Epe Toastmasters

Spreken in het openbaar of voor een groep. Voor velen van ons vaak spannend. Klamme handen, de gedachten maken overuren om te bedenken wat je wilt gaan zeggen. En dan vooral hopen, hopen dat wat je hebt bedacht er een beetje fatsoenlijk uitkomt.

Als je je daarin herkent, of gewoon omdat je het leuk vindt, kan je bij Toastmasters Epe terecht om ervaring op te doen in het spreken voor een gezelschap. Wij zijn een speeltuin om te oefenen voor wat je in de praktijk kan gebruiken. Of het nu een speech is, een toast of zo voor de vuist weg iets vertellen, het kan allemaal. Belangrijkste pijlers binnen onze club zijn respect, oprecht, elkaar willen helpen en plezier!

  • Nederlandstalige club
  • Iedere 1e , 3e (5e) woensdag van de maand
  • Van 20.00 uur tot 22.00 uur
  • Tot en Met creatieve ontmoetingsplek, Keetweg 3, Heerde
  • Link naar het easy-Speak portal: http://epe.tmclub.eu

Om een goed beeld te krijgen van hoe het er aan toe gaat en wat je kan leren willen wij je van harte uitnodigen om eens een avond bij ons bij te wonen. Door het open karakter van de avond en onze leden zal je je snel op je gemak voelen. We kunnen dan ook meer vertellen over het toastmasters programma wat er voor zorgt dat Groeien, Leren en Persoonlijke Ontwikkeling geborgd worden.

En de prijs, daar hoef je het niet voor te laten. En voor je een keuze maakt mag je zeker drie keer vrijblijvend komen om te sfeer te proeven. Tenslotte moet het wel bij je passen en dat begrijpen wij als geen ander.

We hopen je snel te mogen ontmoeten bij Toastmasters Epe – Heerde.

Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingscode invoeren (verplicht)

captcha