Euromasters

Elke 2e en 4e donderdag van de maand (m.u.v de zomermaanden juli en augustus) organiseert de EuroMasters een Nederlandstalige avond spreken in het openbaar, die gratis toegankelijk is voor geïnteresseerden. Kom ook van 19:45 uur tot 21:30 uur naar het Nivon in Rotterdam. Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Hoe je als persoon overkomt, communiceert, een verhaal of jezelf presenteert is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Welk beeld hebben anderen van jou? En komt dit overeen met het beeld dat je van jezelf hebt? Waar liggen je voornaamste kwaliteiten en hoe kun je die nog beter naar voren brengen? Hoe kun je jouw presentatie en communicatie verder ontwikkelen, zodat je persoonlijke effectiviteit nog meer toeneemt? In de Euromastersbijeenkomsten leer je beter spreken in het openbaar en in Euromastersclubverband leer je beter leidinggeven.

  • Nederlandstalige club
  • Bijeenkomsten elke 2e en 4e donderdag van de maand
  • 19.45 uur tot 21.30 uur
  • Nivon – kamer 11 (3e verdieping)
    Dirk Smitsstraat 76
    3031 XE Rotterdam
  • Clubwebsite: http://deeuromasters.tmclub.eu/

Iedereen die graag zijn of haar presentatie en leiderschapskwaliteiten wil verbeteren om zijn of haar persoonlijke effectiviteit te vergroten is bij Euromasters aan het goede adres.

MEER INFO KUN JE KRIJGEN DOOR ONDERSTAAND FORMULIER IN TE STUREN.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingscode invoeren (verplicht)

captcha