Walk the walk, talk the talk!

Walk the walk, talk the talk!

Voor zondag 26 januari 2014 nodigen de Utrecht Toastmasters je uit om deel te nemen aan onze informele wandeling langs enkele historische monumenten van onze stad.
Als verenigingen die zich richten op het “spreken in het openbaar”, willen we het jaar eens met iets anders beginnen. En dus beginnen we het nieuwe jaar met een “Walk and Talk” wandeling in het openbaar. Er is een mooie route uitgestippeld door Utrecht. Gedurende de wandeling, zullen we bij enkele monumenten van de stad stilstaan, alwaar enkele van onze leden enkele voorbereiden alsook improvisatie voordrachten zullen geven, en zo hun verborgen verhalen over Utrecht met u zullen delen.
Als dit jouw nieuwsgierigheid wekt, we verzamelen bij Café Broers, Janskerkhof 9, Utrecht vanaf 13.30. De wandeling begint om exact 14:15, dus wees op tijd.
U-Speak! en Utrecht Toastmasters zijn 2 verenigingen welke onderdeel uitmaken van Toastmasters International. We zijn een levendige mix van Nederlanders, maar ook mensen van over de gehele wereld, welke studeren, werken of wonen in Utrecht. Veel van onze leden zijn actief betrokken bij de internationale zaken gemeenschap.
We hopen je de 26e te mogen verwelkomen!
Voor meer informatie: http://www.toastmasters.nl/clubs/utrechttm/

Comments are closed.